PKK’nın gazetesine, radyosuna açıklamada bulundular, terör örgütünün televizyon kanallarında boy gösterdiler.

Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerinin yer aldığı Anayasa’nın  değiştirilemez maddelerinin değiştirilmesine onaylarının olduğunu açıkladılar.

***

PKK’nın Suriye uzantısı YPG’nin terör örgütü olmadığını bunlar söylediler.

YPG’nin vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olduğunu iddia eden, Türkiye’ye saldırmayacağına dair kefil olan da bunlardı.

***

Kaynaklarını PKK’ya aktaran belediyelere kayyum atanmasına öfke kusan, PKK’lı siyasetçilerin adalet önünde hesap vermesine tepki gösteren…

Kendi yönetimi altındaki belediye başkanları terör örgütüyle iltisaklı isimlere kadro verirken, bizzat terör örgütü tarafından kurulan derneklere çekinmeden ödenek gönderen de yine bunlardı.

***

Öyle şeylere imza attılar ki, Mazlum Kobani isimli terörist “CHP bize umut veriyor” dedi, Kandil’deki terör elebaşları CHP etrafında birleşme çağrıları yaptı.

Teröre destek konusunda gün oldu terörün kökünü yerinde kurutacak sınır ötesi operasyonlara karşı kalkan oldular, gün oldu hazırlanan tezkereye hayır oyu vererek nerede mevzilendiklerini tüm dünyaya gösterdiler.

***

“Biz hapiste yatan PKK’lıya da gittik, DHKP-C’liye de gittik hiç ayrım yapmadık” dediler, milletvekilleri terör örgütlerinin düzenlediği eylemlere katıldı, teröristlerin cenaze törenlerinde tabutlarına sırt verdi.

Yetmedi hapiste yatan teröristlerin aslında terör suçundan değil de, gazetecilik faaliyetlerinden dolayı cezaevinde olduğunu iddia eden bir rapora imza attılar. 

***

İşte o raporda CHP’nin gazeteci sıfatıyla anarak gerçekleştirdiği terör eylemlerinden sıyrılmasına hizmet etmeye çalıştığı Dilşah Ercan isimli terörist, Mersin Polisevi’ne gerçekleştirdiği saldırıda bir polisimizi yaralayıp, bir polisimizi de şehit ederek tüm Türkiye’nin yüreğini dağladı.

Peki CHP’liler ne yaptı, böylesi bir günde bile PKK’lı teröristleri savunma yüzsüzlüğünü devam ettirecek kadar zıvanadan çıkmış durumda olduklarını “Biz Demirtaş’a yapılanın hak ihlali olduğunu savunuyoruz. Yattığı her günün bir nişan olduğunu söyledik, söylemeye de devam ediyoruz” açıklamasıyla gösterdiler.

*** 

İçerisinde bulundukları ihaneti, melaneti hiç çekinmeden bangır bangır duyuruyorlar…

Yaptıklarıyla PKK’nın gurur kaynağı olan CHP, ne denli bir milli güvenlik sorunu hâline geldiğini her gün başka bir örnekle gösteriyor…