Zilletin sözcülüğüne soyunmuş olan Hüsamettin Cindoruk’un bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalar dehşet vericidir. Hüsamettin Cindoruk kime ve neye hizmet ediyor? Bu kin, bu garez, bu kışkırtma nedendir?

 Ekonomi üzerinden yapılan manipülasyonların seçim sonuçlarına etki etme maksadı taşıdığı, akıl ve izan sahibi herkesin gördüğü ve kabul ettiği bir gerçektir. Belli bir ölçüde başarılı da olmuşlardır.Hesaba katmadıkları tek şey Türk milletinin sağduyusu, irfanı ve imanıdır. İş bu noktaya gelince her şey değişmiş, her ihtimal bir kenara bırakılmış, ülkenin bekasına sahip çıkmak esas alınmıştır.

ÜLKENİN GELECEĞİ ŞEKİLLENECEK

         Sırça köşklerde yaşamıyoruz. Aziz milletimizle iç içeyiz. Aynı yerden alışveriş yapıyor, aynı sokakları adımlıyor, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Dolayısı ile vatandaşımızın halini de, düşüncesini de, hedefini de çok iyi biliyoruz. Geçim ve iş derdi elbette önemli ve önceliklidir. Dövizdeki ateşe bağlı olarak hayatın zorlaştığını da kabul etmek zorundayız. Fakat bütün bunların üzerinde olan bir gerçek daha var. O da bu yerel seçimlerin bilerek ve isteyerek bir hedef haline getirildiğidir. Seçim sonuçlarına bağlı olarak ülkenin geleceği şekillenecektir. Cumhur ittifakının başarılı olması durumunda, varlığımız, birliğimiz ve geleceğimiz emin ellerde olacaktır. Güven ve istikrar devam edecek, olumsuz beklentiler sona erecek, çarklar çok daha hızlı dönecektir. Ekonomiden dış politikaya, terörle mücadeleden itibar ve saygınlığımıza kadar her şey çok daha etkili bir hal alacaktır.

ZİLLET, MİLLETİN İNTİHARI OLUR

         Zilletin öne çıkması, başarı kazanması kelimenin tam anlamıyla bu milletin intiharı anlamına gelecektir. Bu ülke ve milletle meselesi olan her kim varsa tamamı ümitlenecek ve cesaret kazanacaktır. İçişleri Bakanından sonra Adalet Bakanı da CHP ve İP listelerinde bölücü örgüt üyelerinin yer aldığını açıklamıştır. Bu açıklamaları, ülke yönetiminde söz sahibi olan, İstihbarat ve Emniyet birimlerinin başında bulunan isimler yapıyor. Nitekim, listelerde yer alan terör unsurlarını kimlik numaraları ve adlarıyla birlikte ilan etmişlerdir. Ne kadar büyük bir tehdit ve tehlike ile karşı karşıya kaldığımız ispatlıdır. Bu hainlerin belediyelere yerleşmeleri durumunda neler yapabileceklerini, biz daha önce gördük. Belediyelerin imkanlarını dağdaki katiller için seferber ediyorlar. Bu da yetmiyor, şehirlerde her türlü ihanetin alt yapısını hazırlıyorlar. Zilletin marifetlerinin bu kadarla kalmayacağı unutulmamalıdır. Yeni ve sonu gelmez bir sistem tartışmasının başlatılacağı, hükümet üzerinde tazyik oluşturarak görev yapamaz hale getirilmesine gayret gösterileceği de muhakkaktır. İstikrarı bozmak, güvensizliği arttırmak, tedirginlik oluşturmak ve bütün dengeler olumsuz etkilemek için çırpınacaklardır.  

CİNDORUK KİME HİZMET EDİYOR?

           Zillet adına ahkam kesenler meydanlarda sureti haktan görünüp şirinlik yapıyorlar. Bekamızın söz konusu olmadığını söyleyip, bir belediye başkanı seçmekle yetineceğimizi iddia ediyorlar. Ama diğer taraftan kin kusuyor, intikamdan bahsediyorlar. Zilletin sözcülüğüne soyunmuş olan Hüsamettin Cindoruk’un bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalar dehşet vericidir. 31 Mart yerel seçimlerinin Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimi olduğunu söylemiştir. Hüsamettin Cindoruk kime ve neye hizmet ediyor?Bu kin, bu garez, bu kışkırtma nedendir? Kimin adına konuşuyor, kimi tehdit ediyor, kimden intikam alıyor?  Nasıl bir amansız kuşatmayla karşı karşıya kaldığımızı, bekamız üzerindeki tehdidin ne kadar büyük olduğunu hala anlamayanlar için daha ne olması gerekiyor? Kemal Klıdaroğlu’nu ve yancılarını geçtik, Hüsümettin Cindorukgiller bile sahne aldılar ve saldırıya geçtiler.

ZİHİNLER BERRAKLAŞTI

         Bu kadar ileri gitmeleri belki kendileri için bir meydan okuma oluyor, ama Türk milleti de kimin ne olduğunu, neyi hedeflediğini görüyor. Bir musibetin bin nasihat olması misali, asıl niyetler, bozuk hesaplar ortalığa saçılıyor. Nitekim, zilletin bu azgınlığı karşısında kafası karışık olan herkes bir defa daha düşünmek zorunda kalmıştır. Kararsızların zihni berraklaşmıştır. Patlıcan ve patates üzerinden ders vermeyi düşünenler dahi, kaş yaparken göz çıkarabileceklerini fark etmişlerdir. Türk milletinin sağduyusunun, aklıselimin, vicdanın ağır basmaya başladığını büyük bir memnuniyetle görüyoruz. Zilletin kirli hesapları, karanlık hedefleri yerle bir olmaya mahkumdur. Başka türlüsü zaten düşünülemez, zaten beklenemezdi. Bir siyaset mühendisliği ile Türk milletinin zihni bulandırılmak istendi, ama fazla uzun sürmedi. Seçim günü yaklaştıkça, dengeler yerine oturdu. Macera arayışları kesildi. Şu son birkaç gün içinde Cumhurun isabeti çok daha net olarak ortaya çıkacak ve sandığa da yansıyacaktır. Katılım oranının yüksek olması önemlidir. Herkes sandığa gitmeli ve bu en kritik seçimde doğru tercih yaparak, ülkenin parlak geleceğinde pay sahibi olmalıdır. Zilleti durdurmak, bir görev haline gelmiştir. Hiçbir vatansever bu görevi yerinde getirmekten kaçamaz.