Bu kadar oyuncu alınmasına rağmen ne değişti ki, Fenerbahçe’de.

Koskoca bir “sıfır…”

Doğru dürüst pozisyon yok, orta sahadan ileriye destek yok, organizasyon yok, plan yok, üstüne üstlük topa hakim olmak ve yüksek pas yüzdesi de yok. 13 oyuncu alacaksın Gustavo, Zanka ve Lemos dışında parlayan futbolcun yok.

Büyük umutlarla alınan Thiam top tutamadı, Valencia yalnızları oynadı, Türkiye’nin en iyileri dediğimiz Caner ve Gökhan etkisiz kaldı. Dünkü oyundan sonra Fenerbahçeli taraftarlar geçen sezonlarda olduğu gibi bunalıma girmişlerdir.

Tek fark çok koşan ve mücadele eden bir Fenerbahçe vardı sahada. Ne zaman ki, Sosa, Sinan, Mert Hakan ve Novak oyuna girdi azıcık kıpırdandı Sarı Lacivertli takım. Ama bu değişiklik 9 kişi kalan rakibi karşısında ne golü getirdi, ne de üç puanı. Koskoca 90 dakikada akılda kalan tek pozisyon Gökhan Gönül’ün direkten dönen topu, o kadar.

Hatayspor dünkü görüntüsüyle kesinlikle bir asansör takım olmadığını gösterdi. Belki onlar da pozisyon bulamadılar ama topa sahip olup, 9 kişi ile nasıl defans yapılacağının örneklerini verdiler. Güney ekibi bu sezon çok can yakacaktır.

Fenerbahçe mi, bekleyip göreceğiz