Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
DEM, 4 sorunun cevabını dört gözle bekliyor!

DEM, 4 sorunun cevabını dört gözle bekliyor!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Eskiden şenliklerde, kumpanyalarda cambazlar ipte gösteri yaparken, yankesicilerde aşağıdan cambazları izleyenlerin ceplerini boşaltırmış. Hatta yukarı bakanların sayısı az ise yankesiciler göstericiyi işaret ederek, Cambaza bak, cambaza” diye bağırıp ortalığı galeyana getirirmiş. Bu düzenbazlık hayatımızın her aşamasında karşımıza çıkıyor. Kim hangi alanda yankesicilik yapmaya çalışıyorsa, muhataplarını Cambaza bak, cambaza diye yönlendiriyor.

Türk siyasetinde maalesef Cambaza bak, cambazamodeliyle çalışan çok siyasetçi var. Bu sadece bugünün meselesi değil, siyasi tarihimizde çok örneği var. Son zamanlarda bu modelle çalışmasından dolayı sürekli suçlanan ve göze batan CHP Eşbaşkanı Özgür Özel, bu manada oldukça popüler… Özgür Özel’e çeşitli konularda cevap veren herkes Cambaza bak oyununu bırak” diye sesleniyor fakat huylu huyundan asla vazgeçmiyor.

Biliyorsunuz MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında Özgür Özel’e CHP’nin içine düştüğü bölücü bataklığını hatırlatan çok önemli 4 soru yöneltti. Ama o 4 sorunun içeriğine cevap vermek yerine Cambaza bak, cambazaoyununu yine devreye soktu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ne sormuştu?:

Türkiyeyi, Cumhurbaşkanımızın değil de başkalarının yönettiğini iddia eden Özgür Bey ve yönetimine soruyorum, mertçe cevap vermelerini bekliyorum:

1– İmralı canisinin ve cezaevindeki terör mahkumlarının affını istiyor musunuz?

2- Vatan topraklarının bir bölümünde bağımsız Kürdistan’ın kurulmasından yana mısınız? Beraber DEMlendiklerinize söz verdiniz mi?

3- Hangi dış mihrakların nam ve hesabına siyasi çalışma yürütüyor, Türkiyenin geleceğini kimlerle konuşuyor, kimin folluğunda yatıyorsunuz?

4- 37 kişinin katiline verilen cezalar hukuksuz ise, size göre hukuk nedir? Adalet nedir? Devlet nedir? Siyasi onur ve millet sevdası sizin meşrebinizde ne manaya gelmektedir?”

CHP Eşbaşkanı Özgür Özel, bu sorulara cevap veremeyince konuyu başka alanlara taşıyıp Bu dört soruyu cevaplayın, benim dört soruya bakarız.” diyerek Cambaza bak, cambaza modelini yine devreye soktu.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, sana sorduğu soruların cevabını bilmiyor mu Özgür Özel? Elbette biliyor. Ama senin ağzından bir kez daha Türk milletine karşı ikrar etmeni bekliyor.

Bence bu soruların cevabını en çok merak edenlerin başında terör örgütü PKK’nın DEM’liği gelmektedir. CHP’nin ortağı DEM, kapalı kapılar ardında cevabını bulduklarının, kamuoyu önünde de duyurulmasından mutlu olacaktır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu 4 soruyu Özgür Özel’e sorduğu andan itibaren DEM’liler, Acaba nasıl cevap verecek?” diye merak etmiyor mudur? DEM’li Sırrı Süreyya Önder, yanındaki DEM’lilere dönerek kendi üslubuyla He lan gardaş, ne cevap verecek Özgür? dememiş midir?

Aslında MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin soruları Özgür Özel için çok basit bir şekilde cevaplayacağı sorulardır. Çünkü kendisi o sorulara muhatap olacak bir alandadır.

Özgür Özel’in, Sayın Öcalana özgürlük ve üzerindeki tecritin kaldırılması için 1-15 Şubat tarihleri arasında bir yürüyüş gerçekleştirilecektir. Biz de DEM Partisi genel merkezi olarak bu yürüyüşü destekliyoruz.” diyen DEM Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan ve Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü sağlansın. Sayın Öcalan'ın özgürlüğü ve tecridin kırılması için DEM olarak yola çıkıyoruz. Bu büyük yürüyüşün yarın iki noktadan startını veriyoruz.” diyen DEM Eşbaşkanı PKK’lı Tülay Hatimoğulları ile arasından su sızmıyorsa onun partisiyle işbirliği ve ittifak yapıyorsa ( ki öyle) teröristbaşı Öcalan’ın özgürlüğünü elbette Özel’in kendisi de istiyordur.

Cumhuriyet tarihinden beri Kürtlerin temsil edildiği belediyeleri sistemi dahil etmek, sistemin bir dişlisi haline getirmek için Kürdistanda özel bir hukuk işlenmiştir.” diyen DEM Eşbaşkanı PKK’lı Tuncer Bakırhan’ı ve "Bizler seçimleri kazanmak için yola çıktık Kürdistan'da Türkiye'de kazanmak için yola çıktık." diyen DEM Eşbaşkanı PKK’lı Tülay Hatimoğulları’nı sürekli CHP Genel Merkezi’nde konuk ediyorsa, kendisi de onları sürekli DEM Genel Merkezi’nde ziyaret ediyorsa, Türkler de bunun için ana vatanım Kürdistana bin yıl önce geldi. Ana vatanım olan Kürdistan’ı işgal eden bu devlettir.” diyen PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğü için sistemleşmiş CHP politikasını aynen sürdürüyorsa, Türkiye, kürdistanda işgalcidir diyen bölücü  Pervin Chakar'ın elini şapur şupur öpüyorsa zaten Özgür Özel’de sözde kürdistan’ın siyasi müteahhitti olmaya çoktan hazırdır.

Emperyalizm maşası olan terör örgütü PKK’nın unsurlarıyla omuz omuza duran Özgür Özel’in Atatürkçülüğü, kokuşmuş bir maskedir sadece…

Zaten öyle olmasaydı  “Biz, Batı emperyalistlerine karşı yalnız kurtuluş ve bağımsızlığımızı muhafaza etmekle yetinmiyoruz.

Aynı zamanda Batı emperyalistlerinin kuvvetleri ve malum olan her vasıtaları ile Türk milletini emperyalizme vasıta yapmak istemelerine de mani oluyoruz. Bu suretle, bütün insanlığa hizmet ettiğimize kaniyiz.” diyen Atatürk’ün izinden gider; hem bağımsızlığımızı ortadan kaldırmak isteyenlerle hem de terör örgütü PKK’nın uzantılarıyla işbirliği yapmaz böylelikle insanlığa da zararı dokunmazdı.

O yüzden MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Özgür Özel’e yönelttiği 4 sorusunun cevabı, özellikle 2015 yılından itibaren PKK’nın siyasi uzantılarıyla ittifak ve işbirliği yapan CHP’nin geldiği ve şu an durduğu noktanın vahim halini işaret edeceğinden açıkça konuyu saptırıyor.

Özgür Özel, Cambaza bak, cambazaoyunu ile onbinlerce insanımızı öldürmüş ve askerimizi, polisimizi şehit etmiş terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık edenlerle oluşturduğu ruh ve beden yakınlığını gizlemek için aklınca Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP ve Ülkü Ocaklarını kurumsal olarak suçlayarak kurnazlık peşinde… Bir cinayet üzerinden MHP’ye hesap sormaya kalkan Özgür Özel, onbinlerce insanı öldürmüş PKK’nın siyasi uzantılarıyla yan yana olmaktan utanmamakta… Acı olan şu ki, o da Kemal Kılıçdaroğlu gibi Atatürk’ün partisi CHP’de genel başkan oldu.  CHP’liler hem bu ihanetlere alıştırılmış hem de alkışlar hale getirilmiştir.

Özgür Özel, onca ölüm ve yüzlerce yaralamanın olduğu Kobani terör davasında ceza alan PKK’lılara sahip çıkmış birisi olarak utanmadan nasıl Türkiye normalleşecekse, sokak ortası cinayetlerine kimse sahip çıkmayacak.” diyebiliyor.

Onbinlerce insanımızı öldürmüş, askerimizi, polisimizi şehit etmiş terör örgütü PKK’nın mensubu olan Selahattin Demirtaş,  PKKlıların cenaze törenine gitmeyen, acısını paylaşmayan HDP vekillerine soruşturma açarım” diyen bir terörist değil mi? Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve diğerlerinin PKK’lı teröristlerin cenaze törenlerindeki alçaklık pozlarını Özgür Özel, göz probleminden dolayı mı göremedi? Oysa ki genel başkan olunca ilk işi gözünü yaptırmak olmuştu!

Onbinlerce kişiyi öldürmüş terör örgütü PKK’ya hizmet eden DEM Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan’ın "Bakın sokak ortasında cinayetler işleniyor”, eski HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli’ninSokak ortasında cinayet” vurguları yaparak MHP’ye saldırısı ortada iken, Özgür Özel’in de aynı cümlelerle MHP’ye saldırması, organize bir halde kara propaganda yapmaları yoksa bir tesadüf mü?

50 bine yakın insanı öldürmüş terör örgütüne hizmet edenlerle işbirliği ve ittifak yapan Özgür Özel’in bir insanın canı için duyarlılığı mümkün mü? Onun derdi sadece istismarla MHP’yi meşgul ederek kendi ihanetlerini örtbas etme çabasıdır.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, CHP-DEM arasında gerçekleşen ihanetlere sürekli siyasi far tuttuğu için, Özgür Özel bu yüzden huysuzlaşıyor, saldırganlaşıyor; mantığı ve temeli olmayan cümlelerle gündem oluşturmaya çalışıyor.

Hukuktan, adaletten yana olan birisi Sinan Ateş’in katilleri yargılansın ama PKKlı teröristler serbest bırakılsın” diyemez… Zaten bu mantığınız bile hem istismarınızı, hem şeytanlığınızı hem de tezgâhlarınızı deşifre ediyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ninKimin elinde hangi belge ve bilgi varsa mahkemeye sunmalıdır. Hatta şahit olarak dinlenmek isteyenlere mahkeme kapısı açılmalıdır. CHPsinden İPine kadar malum partiler neyi biliyorsa acilen mahkemeye yetiştirmelidir. Abdestten şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Çiğ süt içmeyenin karnı da ağrımaz.” çağrısı ortada iken, mahkemesi bile henüz görülmeyen bir cinayetten MHP’yi nasıl suçlayabiliyorsunuz?

Özgür Özel, sen önce onbinlerce insanı öldürmüş ve bunu övünç kaynağı olarak gören terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla olan aşkını bitir, onların yanından uzaklaş, ondan sonra Türkiye’nin gündemi hakkında yorum yapabilme meşruluğunu ve hakkını kazan… Şu an sen ne konuşursan konuş bir anlamı yoktur.

Ama sen yine de Sayın Bahçeli’nin 4 adet sorusuna cevap ver. Çünkü aldığımız duyumlara göre DEM’liler kendi aralarında büyük merakla bu cevapları, kendi bölücülüklerini CHP üzerinden meşrulaştırmak adına sabırsızlıkla bekliyorlarmış…

Ah Özgür Özel ah… Büyük Türk milliyetçisi Atatürk’ün CHP’sini terör örgütü PKK’nın DEM’liğine bölücü aparat haline getirdiniz. O dört soru sizin utancınız, düştüğünüz ve içinde debelendiğiniz bölücü çukurunun derinliğini gösteriyor. Gel, Türk milletinden özür dileyerek bu kötü yoldan hemen dön…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *