Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kafayı MHP ile bozmuş Halk TV ve Türkiye milleti!

Kafayı MHP ile bozmuş Halk TV ve Türkiye milleti!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Dün, gazete yazılarımı yazmak için bilgisayarın başına oturdum. Bir taraftan yazılarımı yazarken, diğer taraftan da CHP fonlu Halk Tv’yi açarak izlemeye başladım. Yazılarım bittikten sonra Halk Tv’nin programlarını, haberlerini izlemeye devam ettim. Halk Tv’de hastalık derecesinde bir “MHP ve Devlet Bahçeli” takıntısının olduğunu gördüm. “MHP ve Devlet Bahçeli” ile ilgili sürekli iftira, yalan yüklü yayın yaptıklarını elbette biliyor ve bu yüzden de defalarca bu yayın politikalarını eleştiren yazılar yazıyorum.

Gün boyunca Halk Tv’yi aralıksız izleyince gördüğüm şu oldu. Bir tek reklamlar hariç, programların yayın süreçleri boyunca dünyada ve Türkiye’de hangi olay yaşanıyorsa içinde “MHP ve Devlet Bahçeli” cümlesi geçmeden programları, haberleri asla bitirmiyorlar. Bu takıntı hali ciddi bir psikolojik rahatsızlığı da ele veriyor.

Takıntıyı nasıl tarif ediyorlardı: Takıntı, mutsuzluğun anası, hastalıkların en huzursuz olanıdır. Ruhun, hep uyanıktır ve uyanıklık limitini doldurana kadar da uyumaz. Çünkü özünde sindirememe egosu yatar. Sindirememe egosu, intikam duygusudur. Bu duygu; kin, öfke ve zarar verme hırsı yaşatır.

Halk Tv’nin “MHP ve Devlet Bahçeli” takıntısını da bu tarif üzerinden değerlendirebiliriz. Halk Tv’nin “MHP ve Devlet Bahçeli” düşmanlığı sürekli uyanık haldedir. MHP’yi sindirememe egosu intikam duygularını sürekli besliyor. O duyguları da MHP’ye karşı sürekli kin, öfke ve zarar vermek noktasında buluşuyor.

Bu kanalizasyon kanalının siciline baktığınızda PKK, FETÖ, DHKP-C gibi tüm terör örgütü unsurlarının avukatlığını ve propagandalarını bulmanız mümkündür. CHP ve DEM odaklı Halk Tv’den başka ne bekliyorsunuz ki?

Halk Tv’nin karanlık sicilinden bazı kesitleri hatırlayalım mı?

15 Temmuz darbe girişimi akşamı TRT'ye silah zoruyla okutulan “Yurtta Sulh Konseyi" bildirisini gönül rızasıyla ekranlarında okuyan, Halk TV idi.

TSK'nın, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonu "Genelkurmay'dan hain operasyon" başlığıyla servis eden, Halk TV idi.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen NUÇE TV'nin canlı yayınına bağlanıp kendi izleyicilerine izlettiren, Halk TV idi.

"Terör örgütü IŞİD'e karşı Türkiye PKK'ya yardım etmeli" diyen, Halk TV idi.

Halk Arenası programında PKK'lılar için "gerilla" ifadesini kullanan, Halk TV idi.

Ankara'yı kana bulayan terörist Seher Çağla Demir için "kızcağız" ifadesini kullanan ve "saldırıyı PKK'nın yaptığı kesin değil" aklamasını yapan, Halk TV idi.

Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapan belediyelere kayyum atanmasını demokrasiye “darbe” olarak niteleyen, Halk TV idi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın elindeki bölgeleri, Suriye Demokratik Güçleri'nin bölgesi olarak tanımlayarak ABD’nin “terör örgütü maskeleme” tezgâhına hizmet eden Halk TV idi.

PKK’lı teröristler için rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyen, Halk TV idi.

Ankara’daki terör saldırısı için "Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist, üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bu benim aklıma takılan şeylerden birisi" şeklinde yorum yapan, Halk TV idi.

Can kardeşimiz Azerbaycan’ı aşağılayan, kötüleyen, küçümseyen; Halk TV idi.

Terörle mücadelede, Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasında çok büyük katkılar sunmuş Türk İHA ve SİHA’larına düşmanlık yapan, Halk TV idi.

Irak ve Suriye’ye yönelik yaptığımız terörle mücadele operasyonlarından rahatsız olan, Halk TV idi.

Sürekli Türk-İslam değerlerine, sembollerine nefret kusan; Halk TV idi.

'CEMO' isimli sözde marşı canlı yayında söyleyerek terör örgütü DHKP-C’nin propagandasını yapan, Halk TV idi.

Cezaevindeki PKK’lılara özgürlük isteyen, PKK’nın her türlü unsuruna sahip çıkan, Kobani terör olaylarında ceza alan PKK’lılara ağıtlar yakan yine bu Halk TV idi.

Tüm bunlar Halk Tv’nin bir nevi özet yayın politikasıdır. Şimdi böyle bir sicili olan Halk Tv “MHP ve Devlet Bahçeli” takıntısı içinde olmasın da ne yapsın? Halk Tv’nin bu tür yayın politikası önünde; MHP’nin milliyetçi-muhafazakâr duruşu, mücadele azmi ve kararlılığı bir barikat etkisi yarattığından MHP’ye yönelik 24 saat takıntılı düşmanlık sergiliyorlar.

Halk Tv’yi o gün izlerken arka arkaya programlarında, haberlerinde sürekli alakasız konuları MHP’ye bağlayıp takıntılarını tatmin ederlerken daha sonra öğle vakitlerinde de MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin MHP Grup toplantısındaki konuşması esnasında dil sürçmesi üzerinden kendilerine yeni bir iftira atma malzeme yarattılar.

Halk Tv dil sürçmesi üzerinden kara propaganda başlatınca CHP’nin diğer besleme medyası da onlara destek verdi. Ben de bu durumu görür görmez “CHP'nin trol kanalı Halk Tv! MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli bugün konuşması içinde tam 12 kere "TÜRK MİLLETİ " demiştir. Dil sürçmesi ile söylediği "Türkiye Milleti" ifadesiyle başlayan cümle zaten Türk milletinin şehidine, gazisine, onların mücadelesine sahip çıkan cümledir!” şeklinde sosyal medyadan bir paylaşım yaptım.

Ümit Özdağ, Ahmet Yılmaz, Öztürk Yılmaz, Ahat Andican, İsmail Dükel gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde PKK’nın siyasi uzantısı Yeşil Sol ile oyunu Kemal Kılıçdaroğlu için sandıkta birleştirmiş hafızasız ve şuursuz adamlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dil sürçmesi ile söylediği "Türkiye Milleti" sözü üzerinden Türklük naraları atıyorlar. Utanmaları olsa zaten konuşma metnine bakarlar ve o konuşma esnasında neler söylediğini idrak edelerdi. Onlarda da aynı Halk Tv takıntısı olduğu için sadece “MHP ve Devlet Bahçeli” düşmanlığından yola çıkarak “Laf olsun torba dolsun” misali ortalığa döküldüler. Bunlara neler denir nelerde… Neyse!

CHP’nin fonlu-besleme medyası, CHP’nin, Zafer’in, İP’in foseptik çukurundaki trolleri görseniz ne naralar atıyorlar. Aman Allah’ım…

Ulan hepinizde Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırmak isteyen PKK’lılarla iş birliği, ittifak yapan adamlarsınız; dil sürçmesi ile söylenmiş "Türkiye Milleti" ifadesi üzerinden siz kime “Türk milleti” naraları atıyorsunuz. Hadsiz ve çapsız ikiyüzlüler…

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasının bütününe baktınız mı?

Dil sürçmesi ile "Türkiye Milleti" dediği cümleler içinde ve devamında hangi milli eylemi yapacağını görmediniz mi?

O kısmı niçin keserek, biçerek verdiniz?

Sayın Bahçeli o konuşması içinde şu cümleleri de kuran Lider değil mi?

  • Türk milleti, bu söylediklerim kapsamında rüştünü ispat, tırmandığı üst rütbesini de ibra etmekle kalmamış, beşeriyetin karmaşık sisteminde gönül, kültür ve medeniyet birikimiyle, hatta fütuhat müktesebatıyla temayüz etmiştir.
  • Ne kadar iftihar etsek azsa da Türk milleti hem ahlak ve adaleti hem de sanat ve kültürü asırların potasında oluşan ve olgunlaşan yürek gücüyle eklemlemiş, sonuçta beliren fatihler ve fetihler kuşağı cihanı sarmış ve sarmalamıştır.
  • Dünyanın ezelden beri Güneşe çevirdiği sanki en güzel yüzü olan İstanbul, 571 yıl önce sevdalısı Türk milletiyle kavuşmuştur.
  • Tarihi eserlerimiz nasıl ki Türk milletinin tapu tescil belgeleri ise fetihler de öyledir ve öyle kalacaktır.
  • Şükürler olsun ki, Bizans köhneliği devrilmiş, Türk milletinin tarihe damga vuran muvaffakiyeti tecelli etmiştir.
  • İstanbul, Türk ve Türkiye Yüzyılında hak ettiği zirveye yerleşecek, yeniden aziz Türk milletinin dünyayı kavrayan ve kapsayan kudreti haline gelecektir.
  • Fakat bu kutlu hedef zillete düşenlerle, yabancı çıkar odaklarına taklalar atanlarla değil, Türk milletine mensubiyet onuru taşıyan, fethin iradesini milli iradeyle birleştiren vatansever ve milletsever tarafından gerçekleştirilecektir.
  • Bilge Kağan’dan Alparslan’a, Osman Gazi’den Fatih’e, Kanuni’den Atatürk’e kadar bağını ve ülküsünü kopmadan getiren muhteşem nesillerin kılavuzluğu büyük Türk milletini geçmişte olduğu gibi gelecekte de layık olduğu mevkie mutlaka yükseltecektir.
  • Anadolu'nun fethinden başlayarak, İstanbul'un fethine ulaşan; bayraklaşan vatan sevgisini burçlara diken Ulubatlı Hasan'ları, Akşemseddin’leri, Fatih’leri yetiştiren büyük Türk milleti ile iftihar ediyorum.
  • Tarihin beşiğini sallayan, 571 yıldır da Türk milletinin namus timsali olan İstanbul’umuzla övünüyor, bu kentimizde yaşayan vatandaşlarımızı hürmetle selamlıyorum.
  • Özgür Bey’in durgun olup olmadığını bilmiyorum, ama yumuşama için önce DEM korkusuyla yüzleşmesini, Türk milleti ve Türkiye ortak paydasında adam gibi duruş göstermesini kendisine tavsiye ediyorum.
  • Hiçbir tezgâh, hiçbir kumpas, hiçbir telkin ve algı düzeneği Türkiye’ye ve Türk milletine hizmet kararlılığımızı, Cumhur İttifakı olarak yürüyüşümüzü sekteye uğratamayacak. 

***

Konuşması içinde tam 12 kere “Aziz Türk milleti, Büyük Türk milleti” demiş MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi, sanki sadece bir cümle kurmuş ve orada da “Türk milleti” yerine “Türkiye Milleti” demiş gibi servis edenler hem alçaklıklarını hem de kendi ahmaklıklarını tescillemiştir.

Kaldı ki, dil sürçmesiyle “Türkiye Milleti” dediği cümlesi bile Türk milletinin birliği, beraberliği, varlığı ve geleceği adına fedakârca mücadele veren yiğit askerlerimizle, polislerimizle birlikte TBMM’nde İstiklal Marşı’nı okuyacağını duyurduğu konuşmanın bir bölümüdür:

“TBMM’de tahrikleri artıran, Meclis’i gölgeleyen, Meclis’ten başka başka hesaplar gütmeye çalışan insanlar, her türlü çabanın içerisinde bulunanlar dikkat etsinler, ama siz hepsinden fazla dikkat ediniz. Sabırlı olacaksınız, öfkenizi erteleyeceksiniz, milletinizin sahibi olacaksınız. Türkiye Milletinin (Türk milletinin) de sahibi sizler olacak ve gelecekte sizler yöneteceksiniz. Onun için tavsiyem budur. Meclis’teki tahriklere aldırmayın. Orada kim ne söylerse söylesin, hangi türküyü çalarsa çalsın, dağda Mehmetçiklerle, polis kardeşlerimle, mücadele veren ve bu ülkenin güvenliğini sağlayan şehitlik mertebesine gözü kapalı koşan Mehmetçiklerimizi de bir gün bu salona davet edeceğim, hepsine İstiklal Marşı söylettireceğim. Allah razı olsun hepinizden.”

***

Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek-parçalamak isteyen terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısıyla iş birliği içinde olanların “MHP ve Devlet Bahçeli” takıntısı ve korkusuyla MHP’ye her türlü iftirayı atanlar, hakkında kara propaganda yapanlar; yenilmeye ve rezil olmaya her zaman mahkûmdur.

Ekranlarını “Türkler de ana vatanım Kürdistan’a bin yıl önce geldi. Ana vatanım olan Kürdistan’ı işgal eden bu devlettir.” diyen Selahattin Demirtaş gibi PKK’lılar için ağlama sahnesine çevirmiş Halk Tv ve benzeri medya tetikçileri, ömrünü Türklüğe adamış MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Türk milleti demedi Türkiye Milleti dedi” şeklinde Türklük duyarlılığı olanları tahrik içerikli haberleri hazırlıyor ve servis ediyorlar. Halk Tv ve benzerleri siz hiç sicilinize baktınız mı? Sizin yayın politikanız Türk milletini ortadan kaldırmaya çalışanlara hizmet etmiyor mu?

CHP’nin ortağı PKK DEM’liğinin yerel seçimlerden hemen sonra Türk bayrağına, İstiklal Marşına, Atatürk’e yönelik alçakça saldırılarına karşı ağızlarını açıp bir tek cümle eleştiri getirememiş olanların derdi sadece MHP olduysa zaten MHP doğru yoldadır.

MHP düşmanlığını sistemli yayın politikası haline getirmiş CHP’nin kanalizasyon kanalı diye bilinen Halk Tv’ye ve benzerlerine merhum Abdurrahim Karakoç’un şu şiirini hatırlatarak yazımı bitirmek istiyorum:

“Coşkun lağım suları, aksa nereye çıkar?
Dağa saldıran fare, yıksa nereyi yıkar?
Yorum açık, her sözüm aynı kapıya çıkar

Türklüğün her düşmanı, ya yılan ya sülüktür
Bu sözümden gocunan "Türkiyeli dümbük"tür!”

Yorumlar
A
Alperen 1 ay önce
Ağzına sağlık abi Allah razı olsun senin gibilerin sayıları artsın inşallah
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
z
zeki 1 ay önce
Eyvallah
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA