Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Siz, bebek katili İsrail ve PKK’nın alçak çocuklarısınız!

Siz, bebek katili İsrail ve PKK’nın alçak çocuklarısınız!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

“Şu an dünyanın en aktif kanlı/ yaratık devleti hangisi?” sorusuna sanırım “İsrail’den başka cevap çıkmaz. Yaratık İsrail askerinin, "Arıyoruz ancak öldürecek bebek kalmamış.12 yaşındaki kız çocuğunu öldürdüm ama esas bebek arıyoruz!" içerikli videosu ve buna benzer birçok delil bunun ispatıdır. Yaratık İsrail, bilinen 37 bin masum insanı vahşice öldürdü. Bunun yarısından çoğu çocuk… Öldürecek bebek arayan yaratık, çocuk kanına doymadığını dünyaya gösteriyor. Dünya da böyle bir yaratığın vahşetini izliyor sadece… İnsan görünümlü yaratıklar, hedef seçtiği topraklarda yeter ki bir canlı görsün. Hemen orada kan kusturuyor. Savaşın bir namusu, şerefi, ahlakı olur değil mi? Elinde silah olanla savaşırsın ama namus, şeref, ahlak yoksunu İsrail yaratığı “Öldürecek bebek arıyoruz” şartlanmasıyla hareket ettiğinden binlerce çocuk öldürdü. Dur durak bilmeden bu vahşetini sürdürüyor.

“Bebek katili İsrail” sıfatı, bu terör devletinin dünyadaki en onursuz, şerefsiz, namussuz olduğunun tamlayıcısıdır. 

Dünyada “Bebek katili” diye anılan diğer terör örgütü de PKK... Bir de bunların tasma takıp kullandığı Türkiye’de DEM isimli bir örgüt aparatı var.

PKK DEM’liğinin sözde yöneticileri, boynundaki terör örgütü tasmasına ve onun kanlı mazisine bakmadan DEM belediyelerine kayyum atayan Türk devletine İsrail benzetmeli saldırılarda bulunuyor.

Alçağın biri "İsrail burada. Gitmelerine gerek yok. İsrail gibi davranıyorlar bize." demiş, diğer alçak "İsrail ordusu gibi Kürdistan'da faşizm uyguladınız" demiş, bir başka alçak da 'Gazze' diye ağlıyor ama Hakkâri'ye Gazze politikası uyguluyor. Burada İsrail'in zulmünden bahsediyor ama Hakkâri'nin iradesini kabul etmiyor.” demiş.

Alçaklığa ayrı, yüzsüz ve pişkinliklerine ayrı şaşırıyor insan! 

19 yıl hapis cezası alan Hakkâri Belediye Başkanı’nın bir suçu da terör örgütü PKK’ya terörist kazandırmak için gençlerin dağa kaçırılmasına aracılık etmek iken Türk devletini Hakkari’de İsrail gibi davranmakla suçluyorlar.

Teröristbaşı Öcalan’ın, terör örgütü PKK’yı ilk kurduğu yıllarda bölgede alan açmak için "HEP'e destek vermeyen Kürdün tavuğuna kadar öldürün", "Otoritemizi kabul etmeyenlerin evdeki faresine kadar başını ezin, göçertin. O topraklarda tarafsız kimse olmaz ya bizdendir ya da düşman" dediğinden ve bunu bizzat Kürt kökenli kardeşlerimiz üzerinde uyguladığından bihaber alçak yeğen, Türk devletini İsrail’e benzetme alçaklığını gösteriyor.

İsrail de “Bebek katili” sıfatını taşımakta, bu alçakların mensubu olduğu terör örgütü PKK da… Her iki “Bebek katilinin” ortak patronu ABD, ama bunlar Türk devletini İsrail gibi olmakla suçluyor.

Doğu ve Güneydoğu’da köyleri basıp kundaktaki bebeklere kadar kurşuna dizen, İsrail’in yaratık askerleri gibi “Öldürecek bebek arayan” bu terör örgütünün mensupları, 22 Ocak 1987’de Ortabağ, 20 Haziran 1987 Pınarcık, 8 Temmuz 1987 Yuvalı, 9 Mayıs 1988 Benhemin, 24 Kasım 1989 İkiyaka, 10 Haziran 1990 Çevrimli, 14 Temmuz 1991 Pazarcık ve Çağlayancerit, 11 Haziran 1992 Sütlü, 22 Haziran 1992 Gercüş, 26 Haziran 1992 Susa, 21 Ekim 1992 Cevizdalı5 Temmuz 1993 Başbağlar, 18 Temmuz 1993 Van/Bahçesaray, 4 Ekim 1993 Daltepe, 21 Ekim 1993 Derintepe, 25 Ekim 1993 Yavi, 1 Ocak 1994 Elazığ/Maden, 21 Ocak 1994 Ormancık ve Akyürek, 5 Eylül 1995 Seldiren, 11 Eylül 1994 Darkent, 1 Ocak 1995 ve 5 Mart 1995 Hamzalı, 8 Ekim 1996 Köprülü, 15 Aralık 1997 Yoncalı ve buna benzer birçok katliamda kundaktaki bebekleri ve masum insanları öldürmüş… Uzağa gitmelerine gerek yok, PKK’ya bakarak İsrail’in yaratıklığını kendinde görebilir. Bu iki örgüt birbirlerinin aynası zaten…

ABD ve İsrail’in hedeflerine maşalık yapan terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapanların, o iğrenç bedenlerinde taşıdıkları fındık kadar beyinleriyle Türk devletini İsrail’e benzetmesi; şerefsizlikten başka bir şey değildir.

Kundaktaki bebeği öldür, sonra PKK’ya yardım ve yataklık yaptığı için görevden alınan hilkat garibesi gibi belediye başkanları için Türk devletini İsrail’e benzet… Hadi oradan soysuzlar, bebekleri öldüren yaratıklar… 

Kimin çocukları olduğunuzu çok iyi biliyoruz!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *