Jose Sosa kaç maçtır yok, Abdulkadirlerin Parmak’ı hiç aratmadı. Forvetin yıldızı Anthony Nwakaeme sakatlandı. Sorun değil, Caleb Ekuban onun yerini dolduruverir, üstelik Türkiye’nin en ofansif sol beki Filip Novak’ın kademesine de girer. Stoperler bir hafta Hosseini, bir hafta Hüseyin, bir hafta Gaston diğer hafta Da Costa…

Maçta, Uğurcan Çakır sakatlandı, Erce Kardeşler kaç tane net pozisyon kurtardı, kim bilir?

Yani olay şu ki, futbolcular değişiyor, birileri gidiyor, birileri geliyor, bir şey hiç değişmiyor…

Trabzonspor’un kendine güveni...

Trabzonspor heyecanlanmadan oynuyor. Heyecanlanmadan derken yanlış anlaşılmasın, tabi ki, şampiyonluk heyecanı yaşıyorlar. Ama, rakip kim olursa olsun, bildiklerini okuyorlar.

Aytemiz Alanyaspor ligin en etkili takımlarından biri. Kazanmayı, futbolu seven, bilen oyunculardan kurulu, Üstelik ligin en golcü ikinci futbolcusuna da sahip… Öyle ki, hafta içinde kupada ligin son dönem yenilmezi Antalyaspor’u topa tutabilen bir takım…

Bu takıma karşı da bildiğini okudu Trabzonspor.

Keyifli bir doksan dakika oynandı Alanya’da… Pozisyonlar vardı. Oyun karakterlerinin örnekleri, pozisyonlar, şutlar… Şampiyonluk için daha fazla puana gerek duyan Trabzonspor, Avrupa Kupası’na gitmek isteyen Alanyaspor ile karşılaştı.

Trabzonspor’un kazanmak için saniyeleri saydığı anlarda gelen golle maç berabere bitti. Bu sonuçla geçen hafta Medipol Başakşehir’e yenilen Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor’dan aldığı bir puanla zirveye şekil verdi.