Çok yönlü duygusallığın yaşandığı bir maç oldu. Bir tarafta Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, diğer tarafta Aykut Kocaman, Tolga Ciğerci ve Giuliano eski takımlarına karşı oynadılar. Maç öncesi hocaların karşılıklı tweet güzellemeleri bile oldu.

İşte bu ortamda Başakşehir maça çok etkili başladı. Hatta önceki gün Fatih Terim’in söylediği gibi “Yiyeceksek böyle güzel gol yiyelim” cinsinden bir de gol buldu, Ömer Ali’nin ayağından Turuncu Lacivertliler. İşte bu mükemmel gol Fenerbahçe’yi kendisine getirdi, rakibi alanına hapsetti, arka arkaya pozisyonlar buldu. Sosa yönetimi ele aldı, Ozan daha çok atağa destek verdi, Mert Hakan, İrfan Can, Pelkas sürekli gol kovaladı. Ama Sarı Lacivertli takım golü yine bildiğimiz yöntemle, yani duran toptan, Caner’in ortasından buldu. Tek değişiklik, Gökhan’ın yerine topu aşırtan Ozan oldu.

İkinci yarı ile birlikte hem gol vardı, hem de Emre Belözoğlu dokunuşları. Doğrusunu isterseniz Emre hocanın bu takımı diğerlerine göre daha mücadeleci, hırslı, pozisyonlu ve etkili. Üstelik seyir zevki de veriyorlar. Altay’ın yokluğunda Harun da iyi bir görüntü verdi. Yarattığı penaltıyı kurtararak, büyük bir iş başardı. Takım olarak böyle oynarlarsa sonuna kadar da yarışın içinde olacaklar gibi görünüyor.