Kimse beni inandıramaz, hiçbir sonuç da fikrimi değiştirmez. Birincisi Erol Bulut bu takıma hiçbir şey veremiyor. İkincisi Fenerbahçe’de saha içi ve saha dışında Erol Bulut istenmiyor.

Çünkü böyle bir futbolcu topluluğu, böyle basiretsiz, böyle güçsüz, böyle etkisiz, böyle çaresiz oynayamaz. Böyle usta ayakların olduğu, dünyaca ünlü isimlerin hepsi mi, haftalardır bir şey oynamaz arkadaş !

Hiç olmazsa 3’ü, 5’i isyan eder, çaba gösterir.

Takımda herkes kendi havasında, ne iki pas yapabilen var, ne şut çekebilen, ne de futbolun gereklerini yerine getirebilen. Hepsi takım oyununa ve futbola yabancı. Bu takım bu kadar puanı nasıl toparladı, hayret! Ozan Tufan dışında çaba sarf eden yok. Ne Sosa, ne Mesut, ne Thiam, ne Valencia, ne de Osayi. Fener’e gelen futbolu unutuyor, kendini kaybediyor. Yani bir Gustavo’nun olmaması mı, takımın oyununu bu kadar etkiliyor.

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bir-iki futbolcuya bel bağlıyorsa vay haline. Sen istediğin kadar transfer yap, istediğin kadar kadar topa sahip ol, “Al gülüm-Ver gülüm” yap, elin oğlu gelir bir kontratakta golünü atar, senin istatistiklerini çöpe atar.

Biliyorum ki, Erol hoca şimdi çıkacak, “Göreceksiniz daha iyi olup, şampiyon olacağız” diye ahkam kesecek. Bu futbolla adamı kumda oynatırlar hocam, kumda !

Helal olsun Göztepe’ye ve Ünal Karaman hocaya. Hiç olmazsa nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Çıktılar, mücadele ettiler, 3 puanı alıp evlerine döndüler.