Sakın bana “Ankaragücü zayıf takım” demeyin…“10 kişi kaldı, gücü gitti” hiç demeyin…Trabzonspor farklı galip geldiyse, iyi oyunundan, iyi mücadele ettiğinden, topla çok iyi oynadığından ve pozisyonları iyi değerlendirdiğinden.Kimi oyuna sürsen, nerede görev versen oynuyor, savaşıyor Bordo-Mavili takımda.İşte Erçe, Hüseyin, işte Kamil Ahmet ve işte Yusuf Sarı. Eksikleri aratmadılar, ağabeyleri ile uyum içerisinde görevlerini yaptılar. Sakatlar varmış geçiniz,cezalılar hiç önemli değil.

Takım ‘çatır-çatır’ top oynuyor, savaşıyor. Ama Trabzonspor’da öyle bir oyuncu var ki, soğuk mu soğuk. Ülkesinin bütün özelliklerini taşıyor. Trabzon’ahiç uymuyor yapı olarak. Gelin görünki, kafayla atıyor, şutla atıyor, sürerekatıyor. Top tutuyor, saklıyor, fiziğini çokiyi kullanıyor. Faul yapıyorlar ses yok, golatıyor ses yok, penaltısı verilmiyor yineses yok.

Soğuk ama, adam görevini yapıyor,sıralıyor gollerini.Norveç’li, Shörloth atıyor, Trabzonsporkazanıyor.Obi Mikel’i de unutmayalım. Hemdefansı toparladı, hem de takımı hücumaçıkartan ayak oldu. Artık Trabzonsportakımının en büyük silahlarından biri Obi Mikel.

Şu bir gerçek…Trabzonspor yaşadığı mali sıkıntılar,sakatlıklar ve cezalara rağmen oynadığıoyun ve aldığı galibiyetlerle şampiyonlukyarışının en güçlü adaylarından biridir.Eğer bu aksilikler yıkmadıysa Karadenizekibini, dimdik ayaktaysa.Karadeniz fırtınası geliyordur, hazırlanın…