Ey UEFA… Hadi bakalım, şimdi sen düşün! Belki içeride birbirimizi yeriz, belki hakemleri, federasyonu, takımlarımızı eleştiririz ama ‘söz konusu vatan olunca, bayrak olunca’...

İşte o zaman bir araya gelir, ‘demirden yumruk’ oluruz… Sen istediğin kadar soruşturma aç, milli takımımıza, futbolcularımıza. “Vız gelir, tırıs gider…”

Şimdi al o federasyon ve kulüplerin deklerasyonunu iyi oku, anla bizim için vatanın, bayrağın, milletin ne demek olduğunu. Bitti sanıyorsun değil mi? Korkarlar, gözdağı verdik diyorsun, kendi kendine! Hey haaat…

Daha bitmedi. Göreceksin bölgede tam güvenlik sağlanana kadar askerimizin şanlı mücadelesi sürecek, sporcularımızdan ‘asker selamı’ da gönderilmeye devam edecek. Sadece futbolda değil, her kürsüde, her başarıda.

Bakalım o zaman ne yapacaksın! Bakalım daha kaç futbolcumuz için, kaç sporcumuz için soruşturma açacaksın? Kaç sporcumuzu takımlarından, spordan uzaklaştıracaksın? Bilesiniz ki, “Sesimiz bir, nefesimiz birdir” bizim. Hodri meydan… Bekliyoruz hamlenizi ‘asker selamı’ ile….