Önder hoca, hazır yıldızlar formsuz ve sorunluyken, Rıdvan, Can ve Emirhan’ı ilk 11’de sahaya sürmüş. Yedeklere bakın. Mali sorun yaşayan Larin, yaşları ilerlemiş Josef ile Mehmet Topal, sakatlıktan çıkan Ghezzal, bir türlü form tutmayan Kenan Karaman ve sezon başından beri kayıplarda olan Oğuzhan ve Gökhan. Belli ki, geleceğe bakıyor Önder Karaveli. Elinde alternatif olsa belki de Batshuayi ve Teixeira’yı bile kenara çekecek. İkisi de bir boş vermişlik içinde. Nerede o sezon başındaki Batshuayi ve Teixeira ? Gören varsa beri gelsin.

Ama Emirhan ile Can için söylenecek söz yok. İkisi de müthiş, mücadeleci, teknik ve sanki futbol için yaratılmış. Özellikle sahada bir şey yapmayan Teixeira ve Batshuayi varken neden bu iki genç oyundan alındı, anlamadık. Ha, bir isim daha var, Beşiktaş’ta. Kaleci Ersin. Dün Antalya ataklarına bir libero gibi karşı koydu. Avrupa kulüpleri boşuna peşinde değil, genç kalecinin. Gelecek için işte böyle gençleri bulunmalı ve süre verilmeli. Ancak o zaman Beşiktaş mali sıkıntılarını aşar. Baksanıza hala 4-5 futbolcu “Yan gelip, yatarak” takır takır paralarını alıyorlar. Ne isteyen takım var, ne de utanıp ayrılmaya niyetleri. Yönetim gitsinler diye sezon sonunu iple çekiyor.

Bu sezon birbirlerini ezberleyen iki takımın mücadelesinde puanlar paylaşıldı. Beşiktaş “Mehter takımı” gibi bir ileri, iki geri giderken, Antalyaspor çok önemli bir puanı cebine koymuş oldu.