Ligde bir iddiası kalmayıp, fikstür tamamlamaya oynayan Fatih Karagümrük’ün genç İtalyan teknik adamı Francesco Farioli, takıma ısrarla pas oyunu oynatıyor. Kaleciden, forvete kadar herkes pas yapıyor. Bu oyun, göze hoş geliyor, istatistiklere artı yansıyor, ama hata yapınca da rakibe ciddi fırsatlar yaratıyor. Duran toplarda da markaj hatası yapınca, takım kolay goller yiyor. Bu takım, ligin İlk yarısında kazandığı puanların ekmeği ile ikinci yarıyı idare etti. Bu lejyonerler topluluğu için, önümüzdeki sene Başkan Süleyman Hurma’nın radikal değişiklikler yapması gerek.

6 haftadan beri galibiyete hasret olan İH Konyaspor, Cikalleshi, Bytypi, Sekidika ve Rahmanovic forveti ile gününde olduğu zaman çok can yakacağını gösterdi. Ve İlhan Palut devam ederse, önümüzdeki sene için Konyaspor’un iyi futbol oynayacağı sinyalini veriyor.

Antalyaspor-Fenerbahçe ve Başakşehir- Fenerbahçe maçlarında VAR’dan gelen uyarıları dinlemeyen Bahattin Şimşek akıllanmış. Dün VAR’ı dinledi, iki büyük hatadan döndü.