Alparslan Kuytul ve Furkan çetesi son yıllarda özellikle polisle çatışarak gerçekleştirdiği provokasyonlara ara vermeden devam ediyor. Hele son provokasyonlarına 6+HDP tayfası da tam destek verdi ki bundan sonra her türlü provokatör içlerinden çıkacaktır. Adana’da polisle yaşadıkları çatışmadan sonra Şanlıurfa ve Diyarbakır’da yaptıkları provokasyon bunun ayak sesleridir.

          Hatırlayın pandemi sürecinin en yoğun olduğu ve sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde (2020) Adana’da bu Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı üyeleri, sözde hocaları Alparslan Kuytul’un ‘Bayramda sokağa çıkma yasağı ilan etmek İslam’a ve Müslümanlara ihanettir’ açıklamasının ardından sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak Sabancı Merkez Camii avlusunda namaz kılma bahanesi ile toplanmış, yine polisle çatışmışlardı. Yine o günlerde mağdur rollerini oynamışlardı. “Sosyal mesafe” ve “Salgın tedbiri” nedeniyle kimseye verilmeyen izin niçin bunlara verilecekti?

          Mevzu ibadet falan değil, provokasyonlarına bahane idi. “Sosyal mesafe” ve “Salgın tedbiri” sebebiyle o günlerde toplu namaz kılamayanlar dinden mi çıkmıştı?

          Sicili her türlü bozuk bu vakıf yine Adana’da izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmak istedi. Adana polisi de doğal olarak tepki gösterdi. Kadın ve çocukları da özellikle saflarına yerleştirdiler ki hem provokasyon yol alsın hem de mağduriyet alanı genişlesin. Son 5-6 yıldır niçin sürekli polisle çatışıyorlar? Maksat ibadet ise kim ibadet etmelerine karışıyor? Herkes için geçerli olan pandemi sürecinin yasaklarını bunlar niçin devlete isyan ve polisle çatışmayla sonuçlandırdı?

          Böyle bir fitne yuvasına muhalefet partileri niçin destek oluyor? Gerçi PKK’lıları, FETÖ’cüleri serbest bırakacağını açık açık söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu ve kuyruklarının sahip çıkmaması şüphe uyandırırdı.

Alparslan Kuytul da Türklük düşmanı, bunlar da…

Alparslan Kuytul da terör örgütü PKK’ya yapılan operasyonlara karşı çıktı, bunlar da…

Alparslan Kuytul da 15 Temmuz hain darbe girişimine “tiyatro” diyor, bunlar da…

Alparslan Kuytul da Cumhur ittifakına düşman, bunlar da…

Alparslan Kuytul da belli ki dış güçlerin kuklası, Türkiye’deki muhalefet de…

Yani Alparslan Kuytul’un bunlardan, bunların Alparslan Kuytul’dan hiçbir farkı yoktur.

          Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul meselesi geçen haftalarda başlayan bir mesele değil. Ben 2018 tarihindeki “İSLAM MASKELİ TÜRKİYE’DEKİ LAWRENCE’LAR” başlıklı yazıda bakın ne yazmıştım:

          “Bir de “Kürdistan’dan korkmayın” diyen Alparslan Kuytul isminde başka bir Lawrence var. Onu da inşallah başka bir zaman değerlendireceğim.

“Hocaefendi” maskeli Fethullah Gülen’den sonra sıra bu üçüne gelecektir.

          Sözde Kürdistancı İhsan Eliaçık, Mehmet Göktaş ve Alparslan Kuytul’un bölücü söylemlerini Türk milleti ve devleti özenle takip etmeli ve gereğini yapmalıdır.

Yeter artık İslam maskesiyle bu kadar mikrop saçtıkları…”

          2018’de bunları yazmışım, 2022’de yine bunların provokasyonları ve provokatörlükleri tartışılıyor.

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin görevini yapan polislerimize sahip çıkması hem Alparslan Kuytul’u hem de 6+HDP’yi kudurtmuştur.

          Geçen Cuma günü gazetedeki başyazımda ne demiştim: Furkan Vakfı Türk milletinden yana, İslam değerlerinin çizgisinde olan bir vakıf olsaydı bunlar sahip çıkar mıydı? Elbette çıkmazlardı.

Muhalefetin hali budur?

          Terörle mücadele eden Türk askerine ve polisine “Gazetelere bakın büyük temizlik operasyonuymuş… Siz kimsiniz ya? Siz kimi nereden süpürüyorsunuz? Siz ancak bu toprakların kanalizasyonunu temizlersiniz” diye hakaret eden, aşağılayan terörist Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağını söyleyen alçaklar ittifakından, elbette Türk polisine sahip çıkmasını beklemiyoruz. Çünkü cibilliyetleri ortadadır.

          Ama bir haftadır Adana’daki Türk Polisine “Bu din tacirlerinin, bu ajan provokatörlerin kanunsuz eylemlerine şerefli Türk polisi zamanında müdahale etmiş, bize göre devletin hükümran vasfı isabetle gösterilmiştir. Asayişsizliğe izin ve icazet verilmemiştir. Türk polisi görevinin gereğini yapmış, Müslüman görünümlü bir avuç münafığa, sokakları karıştırmak isteyen sayıca küçük bir azınlığa Türk devletinin yaptırım gücünü göstermiştir. Bütün emniyet teşkilatımızı hassaten kutluyor, özellikle Adana’da görev yapan her polisimizin tertemiz alınlarından öpüyorum” şeklinde sahip çıkan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye koro halinde saldırıyorlar.

          Alparslan Kuytul “Bize saldıran polislerin arkasında Devlet Bahçeli var, bize operasyonu MHP yaptırdı” diyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli görevini yapan Türk Polisinin arkasında her daim durmuştur.

          Hem PKK’ya hem FETÖ’ye sahip çıkan, terör operasyonlarına karşı çıkan senin arkanda kim var peki Alparslan Kuytul?

Sen doğru adam olsaydın 6 parti, HDP ve FETÖ sana topluca sahip çıkar mıydı?

          PKK’ya, FETÖ’ye, DHKP-C’ye, YPG’ye, PYD’ye, MLKP’ye sahip çıkmış bu muhalefet senin gibi nursuza niçin sahip çıkmasın?

Zaten bu sorunun cevabıyla anlaşılmıyor mu her şey?

Bu ülkenin provokasyon kaldıracak, provokatör izleyecek zamanı ve enerjisi yoktur.

          Alparslan Kuytul çeteni Türk devletinden, polisinden uzak tut… Türk milletinin huzurunu bozma… Arkana aldığın 6+HDP’ye ve talimat aldığın güçlere güvenme… Türk devleti her daim güçlüdür.