EKREM İmamoğlu’nu HDP, İP destekli CHP’den İstanbul Büyükşehir Adayı olarak çıktığı gün tanımıştık. Beylikdüzü Belediye Başkanı iken pek tanımıyorduk. Fakat tanıdığımız günden bu yana hakkında ne yazdıysak ne o bizi, ne de biz okuyucularımızı yanılttık. Eylemleri, söylemleri, ilişkileri, yaptıkları, yapacakları hakkında hangi tespiti yaptıysak bugün haklılığımız her geçen gün artıyor. Seçimleri kazandı İstanbul’a adeta turist başkan oldu. İstanbul’u sel götürürken Bodrum’daki tatil maceralarıyla Türkiye’nin gündemi oldu. Şimdi yine üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokarak Türk Devleti’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık ettiği için kayyum atadığı HDP’li belediyelere sahip çıkmak için Diyarbakır’a gitti.

Bu yaptıklarından dolayı bizler Ekrem İmamoğlu’na kızsak da, kendisine oy ve destek verenler şimdi ona öfkelense de aslında PKKHDP konusunda Ekrem İmamoğlu, duruşunu hiç bozmadı. Seçim mitinglerinde “HDP’lilerin başımın üstünde yeri var. HDP’lilere layık olmaya çalışacağım” diyen Ekrem İmamoğlu bu sözünü yere düşürecek hiçbir şey yapmamıştır.

Şimdi sırada “Apo’nun heykelini dikeceğiz”, PKK’lı gençler onurumuzdur” diyen, PKK’lı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etme sözü kaldı. Onu da eminim kısa bir zamanda gerçekleştirecektir. Ekrem İmamoğlu PKK ve HDP’ye kendisini desteklemelerinden dolayı diyet ödüyor ve ödemeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanya danışmanı Necati Özkan seçimlerden sonra “CHP’lilerin % 98’i sandığa giderek, HDP’lilerin % 100’ü sandığa giderek Ekrem İmamoğlu’nu destekledi” demişti. Yani kendi itiraflarına göre, HDP’liler kendinden biri olarak görüyor onu…

PKK’nın yayın organı “Yeni Özgür Politika” bile seçimlerden bir gün önce KCK eş başkanı teröristbaşı Cemil Bayık’ın “İmamoğlu kazanırsa yeni bir siyasal süreç başlar” sözünü manşete taşıyarak Ekrem İmamoğlu’nu destekleme çağrısında bulunmuştu. Biz bu karanlık ilişki ağını o günlerde sık sık yazdık. O günlerde bizim uyarılarımızı görmek istemeyenler bugün HDP-PKK ilişkileri yüzünden Ekrem İmamoğlu’nu eleştiriyor. Ekrem İmamoğlu gelir gelmez belediyecilik yapmayacağını ve İstanbullulara hizmet gibi bir gayesinin olmadığını göstermiştir.

Teröristbaşı Cemil Bayık’ın “İmamoğlu kazanırsa yeni bir siyasal süreç başlar” sözünü iyi okumak lazımdır. Ekrem İmamoğlu’nun terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan dolayı görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına destek ziyaretine gidip “İstanbul’daki 16 milyon insandan size selam getirdim.” demesi, teröristbaşı Cemil Bayık’ın bahsettiği siyasal sürecin bir adımıdır. 4.5 milyon oy alan Ekrem İmamoğlu, 16 milyonun tamamı adına nasıl PKK’lılara selam götürmektedir? Kaldı ki kendisine oy veren 4.5 milyon seçmenin hepsi de mi PKK’lılara selam gönderme heveslisidir?

İstanbullu hizmet bekliyor, Ekrem İmamoğlu, PKK ve HDP’lilerin gönlünü hoş tutmakla meşgul. İstanbullu hizmet bekliyor, o Diyarbakır’da Türk Devleti’nin aldığı kararlara meydan okuyor. Bir de ihanetinin üstünü kapatmak için yine Atatürk’ü alet etmiş ve PKK’ya yardım ve yataklıktan dolayı görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına Atatürk portresi hediye etmiş… Elinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün portresi, yanında Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışan PKK’lılar…

Bu görevden alınan belediye başkanları PKK’lı teröristlerin cenaze törenlerine katılan, dağda askerimizle çatışırken gebertilen teröristlere saygı duruşunda bulunan, şehit yakınlarını işten çıkaran alçaklar iken, Ekrem İmamoğlu onları sevgi kelebeği gibi pazarlıyor.

Ekrem İmamoğlu HDP’lilere, PKK’lılara diyet ödeyeceğim diye oradan oraya koştururken, olan İstanbul halkına olacaktır. Ekrem İmamoğlu siyasi bir proje olarak getirilmişti, şimdi de bu amaçla kullanılıyor. 23 Haziran seçimlerinden 1 gün önce terör örgütü PKK’nın yayın organının manşeti bugünlerde yaşananları tam olarak tarif ediyor. Ekrem İmamoğlu bizi yanıltmadın, PKKHDP sevdan konusunda dimdik duruyorsun! Sana bir de Trabzonlu diyorlar…

Mail: [email protected]
Twitter: Yildiraycicek9
Instagram: yildiraycicek1944