Ben, Özgür Özel’i mesleği eczacılık olan CHP’li bir siyasetçi sanıyordum. Adam bildiğiniz komedyen çıktı. Ara sıra bizi güldürüp, CHP sahnesinde tiyatro oynuyordu ama geçtiğimiz günlerde attığı  Merak etme Sayın Bahçeli, FETÖ'nün darbe girişimi başarılı olsaydı, Kılıçdaroğlu idam edilmiş veya hapse atılmış olurdu, en beter biz olurduk. İdamı boylamayan, zindanı boylardı. Hepimizin anasından emdiği süt burnundan gelirdi.” twiti ile herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Mizahta zirveye çıktı.

          CHP, terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin siyasi karargâhına dönmüş ama komedyen Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’na bu örgütler tarafından idam ve hapisten bahsediyor. CHP, 2013 yılından bu yana FETÖ’nün bütün unsurlarıyla hareket eden bir partidir. 7 Haziran, 1 Kasım seçimlerinde, 16 Nisan referandumunda, 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinde ve siyasi birçok projede CHP gerek FETÖ’nün, gerekse PKK’nın desteklediği tüm siyasi projelerde ana beyin olmuştur.

          FETÖ, Kemal Kılıçdaroğlu’nu niçin idam edecekmiş ya da niye hapse atacakmış? FETÖ olsa olsa, Kemal Kılıçdaroğlu’nun göğsüne “hizmet madalyası” takardı.

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün rahatsız olduğu neyi yapmıştır?

Komedyen Özgür Özel, bir tane örnek verebilir mi?

          15 Temmuz darbe girişiminden beş ay sonra Adana’da miting düzenleyip, FETÖ üyeliğinden tutuklanmış Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Şahin Alpay, Ali Bulaç gibi gazetecilere “Burada” diye alkış tutturan, onların serbest bırakılmasını isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu idam edecekti?

            15 Temmuz darbe girişimi için adeta FETÖ’yü kurtarmak adına yapılan “15 Temmuz, kontrollü darbe girişimiydi” ve “15 Temmuz darbe girişimi tiyatroydu” propagandalarını yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu FETÖ idam ettirecekti?

            FETÖ’nün Deniz Baykal’a yaptığı kaset kumpasından sonra CHP Genel Başkanlığına getirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ile karşı karşıya gelecek ne yapmıştır?

           15 Temmuz’dan bir gün önce “Türkiye’de gerçekleşmiş askeri darbelerin önünü açan gelişmeler her ne ise, Erdoğan bugün aynı kararları vererek o yolları teker teker açıyor” diyerek darbe girişimini önceden bildiğini gösteren Ahmet Altan’ın serbest bırakılmasını isteyenin,  serbest bırakıldığında en çok sevinenin ve tekrar tutuklanınca üzülenin Kemal Kılıçdaroğlu olduğu düşünülürse, Kemal Kılıçdaroğlu ne idam edilir, ne hapse atılırdı. 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsa, herhalde ödüllendirilirdi.

          Eski CHP milletvekili Yılmaz Ateş’in "Eğer CHP olarak FETÖ'ye teslim olmasaydık 15 Temmuz gerçekleşmeyecekti" sözü, eski CHP milletvekili Yıldıray Sapan’ın "FETÖ virüsü, CHP'nin derinliklerine kadar girmiş ve partiye hakim olmuş durumda. Birinin CHP'ye neşter atması lazım. FETÖ'nün siyasi ayağı aranacaksa, önce CHP'de aranacak. Çünkü FETÖ'nün en iyi gizlenebileceği yer CHP. Yeni CHP, eski CHP değil" sözü, aslında CHP’nin içindeki hali göstermektedir.

         Özgür Özel ne kadar komedyenlik yaparsa yapsın CHP’nin yol yürüdükleri de, teslim oldukları da bellidir. CHP, AKP’nin geçmişte FETÖ’ye verdiği tavizler, onlara açtığı alan üzerinden kendinin bugün yaptığı FETÖ birlikteliğini gizlemeye çalışıyor. Elbette AKP’nin FETÖ konusunda büyük bir günahı vardır. İçinde Bülent Arınç gibi kendine PKK ve FETÖ mücadelesi üzerinden zarar veren kişileri bünyesinde hâlâ taşımaktadır. Ama 15 Temmuz darbe girişimi, kimi iktidardan düşürmek ve yerine kimi getirmek için yapılmıştır? Bu sorunun cevabı zaten kimin nereye yakın olduğunu göstermeye yetecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmeye yönelik yapıldığına göre, CHP burada hangi konumda durmaktadır? Bir tarafına PKK hizmetkârı HDP’yi alan, diğer tarafına Fethullah Gülen aşığı Meral Akşener’i alan Kemal Kılıçdaroğlu, her tarafı idare eden siyasi figürdür.

         “AKP geçmişte şunları, bunları yaptı” diyerek, kendi ihanetlerini kapatmaya çalışanlar, biz sizin mevcut ihanetlerinizi sorguluyoruz. Yalanlarla, komedyenliklerle sürekli konuyu değiştiriyorsunuz.

         Terör örgütü PKK ile olan ilişkinizi soruyoruz, “PKK, Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast yaptı” yalanına sarılıyorsunuz?

         Oysa terör örgütü PKK o saldırı için "25 Ağustos günü Artvin-Şavşat yolunda Soğuksu mıntıkasında bir askeri konvoyun geçeceği bilgisinin alınması üzerine öğleden sonra saat 13.45'te alandaki gücümüz bu konvoyun önünde bulunan JÖH'lere ait bir Cemse aracı imha etmek üzere hedeflemiş ve bu Cemse etkili bir biçimde vurulmuştur. Eylemci gücün, kesinlikle önceden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait bir konvoy olduğu yönünde herhangi bir bilgisi yoktur. Eylem esnasında askeri aracın arkasında sivil bir konvoyun olduğu fark edilmiş ve zaten Kemal Kılıçdaroğlu'nun bindiği araç güçlerimizin atış mesafesine girmesine rağmen herhangi bir atış yapılmamıştır. Burada CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu kesinlikle herhangi bir biçimde hedeflenmemiştir. Ne genelde gerillalarımızın, ne de yerel gücümüzün böyle bir planı söz konusu değildir." açıklamasını yaparak, bu yalanınızı elinizden almıştı.

         CHP tüm terör örgütlerine sahip çıkan, onların siyasi karargâhı olmuş bir partidir. Bunun mimarı da Kemal Kılıçdaroğlu’dur.  Ne FETÖ, ne PKK, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kılına dokunmaz. Olsa olsa onu ödüllendirirler…

Özgür Özel’e de Pensilvanya ve Kandil’de bir tiyatro gösterisi yapmak düşer…