MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, ihanet içindeki siyasi birliktelikleri tarif etmek için gazetecilerle sohbetinde “Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu; Kemal, Meral, Temel… Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor.” tespitinde bulunmuştu.

Bunun üzerine CHP’lisi, HDP’lisi, İP’lisi, Fetö’cüsü 5 harf üzerinden gerçekleri saptırmak için her türlü şarlatanlığı yaptılar.

Aslında denklem çok basit.

Kemal+Meral+Temel : Sezai

CHP+İP+ SP = HDP

Bu 5 harflilerin buluştuğu merkez 5 harfli Sezai…

HDP’li 5 harfli Sezai "Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz" dediğinde, 5 harfli Kemal, 5 harfli Meral, 5 harfli Temel süt dökmüş kediye döndüler. Bir tanesi de “Bizim gibi 5 harfli alçak adam, ne Kürdistan’ı?” diyemedi.

Tepki gösteremezler, çünkü ittifak ortakları. Tüm umutları HDP’li 5 harfli Sezai’nin sözlerinde kuluçkaya yatmış durumda…

Suriye’den toprak parçası alıp sözde kürdistan’a katmak isteyen terör örgütü YPG’yi “Bize göre terör örgütü değil, vatanını korumak isteyen oluşum”, “YPG bize saldırmaz” diye korumaya çalışan 5 harfli Kemal nasıl tepki göstersin ki?

Partisi kurulma aşamasında iken parti taslağına "Kürtlersiz bir Türkiye asla düşünülmemelidir. Böyle bir durumda, Fırat'ın ötesinin Kürdistan, batısının da Türkiye olarak kalmayacağı asla akıldan çıkarılmamalıdır."  cümlesini koydurmuş,  İP’in parti program taslağına Türkiye’de iki millet tanımıyla teröristbaşı Öcalan’ın ürettiği “Eşit vatandaşlık” tanımını koydurmuş, tüm seçim propagandasını 24 Haziran seçimlerinden sonra “HDP kürtlerin siyasal temsilcisidir” diyerek terör yardım ve yaltakçılığından aklamaya çalışan, HDP ile beraber Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Adana’da, Antalya’da ve birçok ilde seçim ittifakı yapan 5 harfli Meral nasıl tepki göstersin ki?

Teröre yardım ve yataklıktan şu an cezaevinde yatan, hendek ve çukur olaylarında teröristlere "Gazetelerine bir bakın. Büyük temizlik operasyonuymuş. Silip süpürme operasyonuymuş. Siz kimsiniz ya? Kimi nereden süpürüyorsunuz? Bu toprakların ancak kanalizasyonunu temizlersiniz. Başka da bir şeyi temizleyemezsiniz. Haklıyız, kazanacağız" söz ve eylemlerle alçakça destek vermiş Selahattin Demirtaş’ı “Hapisten çıkarılsın. İnsanlar sözlerle terörist olmaz” diye savunan, “Kürdistan kelimesine itirazım yok” diyen, HDP ile ittifak yapan 5 harfli Temel nasıl tepki göstersin ki?

Bu 5 harflilerin içine 3 harfli HDP ve pkk girmiştir. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kafiye uyumuyla vurguladığı 5 harf çetesi bunlardır.

İçine 3 harfli HDP kaçmış, 2 harfli İP ise dağılan ve dengesi bozulan siyasi vücut yapısından olayı anlamadığı gibi, kendinin de ne olduğunu bilemediğinden MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan şöyle bir paylaşım yapmış:

“Cumhuriyetimizin kurucuları ve Kurtuluş Savaşımızın kahraman komutanları

- Kemal

- İsmet

- Fevzi

- Kâzım

- Şevki

Say bakalım, kaç harfli @dbdevletbahceli?”

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bunların terör örgütü pkk’nın siyasi uzantısı HDP ile olan ittifakını, işbirliğini sorguluyor. Bunlar da Cumhuriyetimizin kurucuları ve Kurtuluş savaşının komutanlarının 5 harfli ismiyle cevap veriyor.

Bu cevabı sosyal medyadan yazdıran danışman, yönetici ahmak kimse gerçekten çok merak ettim. Siyaset bilimcilerin yanında, psikiyatristler de o ahmak kimse enine, boyuna özenle incelemelidir.

Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen HDP ile ittifak yapacaksın, MHP’ye de Türkiye Cumhuriyetini kuran kahramanların ismiyle cevap vereceksin…

Allah bunlara akıl fikir vermesi gerektiği gibi, biraz da şeref ve karakter vermelidir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sosyal medya sayfasını etiketleyip bunları yazma ahmaklığı gösterdiniz de, 5 harfli Sezai "Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz" dediğinde niçin onu etiketleyip “Alçak adam Kürdistan neresi?” diyerek tepki gösteremediniz?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 5 harflilere giren 3 harfli “HDP, pkk, Apo” üçgeninden bahsediyor.

Deli numarası yaparak mı kurtulmaya çalışıyorsunuz?

Siz, içinize giren 3 harfi çıkarmaya çalışın…

5 harfli Kemal, Meral, Temel hadi önce hep beraber kameraların karşısına geçin 5 harfli Sezai’nin “Kürdistan'da biz kazanacağız” sözüne tepki gösterin…

Yoksa bize 3 harfliler (HDP, pkk, Apo) öyle bir girdi ki, çıkarmak mümkün değil mi diyorsunuz?